Recycling

Recycling

Omdat wij weten wat er speelt in uw branche:

Zoals recyling een vak is – úw vak – zo is ook het managen van risico’s een specialisme geworden. Een onderdeel van uw bedrijfsvoering waar u graag branchekenners bij betrekt. De wereld waarin u onderneemt, verandert tenslotte voortdurend. Het opnieuw gebruiken van materialen voor dezelfde of nieuwe toepassingen is onderdeel van uw bedrijfsvoering. Het verzamelen, bewerken tot nuttige en herbruikbare reststoffen. Cradle to cradle, dat is het motto. Overheid en opdrachtgevers verwachten dat u professionaliseert (en toetsen dat ook) en duurzaamheid garandeert. Maar tegelijkertijd neemt uw verantwoordelijkheid toe. Bij OBM Makelaars in Assurantiën zien we dat. We weten wat er speelt in uw branche.

Omdat wij de uitdagingen van uw bedrijf zien:

De ontwikkelingen in de branche dwingen u tot nadenken. Bij elke opdracht die u tekent, tekent u voor verantwoordelijkheden. Extern én intern. Richting de opdrachtgever tekent u voor een afgesproken prestatie. Het gaat om producten die soms onverwachte omgevingsrisico’s opleveren, met name bij opslag en bewerken van herbruikbare reststoffen. Uw aansprakelijkheid heeft ook intern consequenties. De medewerkers die bij uw projecten betrokken zijn, verdienen bescherming. Bescherming tegen gevaarlijke, al dan niet vluchtige, stoffen. Voortdurende bijscholing van medewerkers is een voorwaarde om veilig en professioneel uw vak uit te oefenen.

Er speelt méér binnen de muren van uw bedrijf. Als het gaat om arbeidsongeschiktheid, werkeloosheid, pensioenen, etc. verwachten medewerkers én overheid dat u maatregelen treft. Dat ontgaat ons niet bij OBM Makelaars in Assurantiën. En daarom stellen we ons graag aan u voor. Als specialisten op het gebied van verzekeringen. Als kenners van uw branche en de risico’s die bij uw business horen. Als een dienstverlener die persoonlijk betrokken is bij uw kansen en uitdagingen.