Grond, Weg en Waterbouw

Grond, Weg en Waterbouw

Omdat wij weten wat er speelt:

Zoals de civiele techniek een vak is – úw vak – zo is ook het managen van risico’s een specialisme geworden. Een onderdeel van uw bedrijfsvoering waar u graag branchekenners bij betrekt. De markt vraagt daarom. Nieuwe contractvormen, zoals turnkey projecten en bouwteamverband, geven u ruimte voor inbreng. Tegelijk verschuiven verantwoordelijkheden in de keten. U werkt aan projecten met een belangrijke maatschappelijke betekenis. De infrastructuur is tenslotte de levensader van de economie. Er zijn duurzame, innovatieve oplossingen nodig op het gebied van mobiliteit en stedelijke (her) inrichting, rekening houdend met milieuaspecten. Werk voor specialisten. Bij OBM Makelaars in Assurantiën zien we dat. We zien de uitdagingen van uw branche.

Omdat wij de uitdagingen van uw bedrijf zien:

De ontwikkelingen in de branche dwingen u tot nadenken. Bij elke opdracht die u tekent, tekent u voor verantwoordelijkheden. Nieuwe contractvormen brengen extra risico’s ,met zich mee, zowel tijdens als na de realisatie van het project. Een adequate analyse van deze risico’s is een voorwaarde. Alleen dan kunt u faalkosten terugdringen en vermogensschade afdekken. Alleen dan kunt u de juiste maatregelen treffen.

U hebt méér uitdagingen. Als het gaat om arbeidsgeschiktheid, werkeloosheid, pensioenen, ect. Verwachten medewerkers én overheid dat u maatregelen treft. Dat ontgaat ons niet bij OBM Makelaars in Assurantiën. En daarom stellen we ons graag aan u voor. Als specialisten op het gebied van verzekeringen. Als kenners van uw branche en de risico’s die bij uw business horen. Als een dienstverlener die persoonlijk betrokken is bij uw kansen en uitdagingen.

Omdat wij méér bieden:

OBM Makelaars in Assurantiën ondersteunt u actief bij het managen van risico’s. Door onze ervaring kunnen we samen met u de risico’s die bij een project horen zorgvuldig inventariseren, analyseren en beoordelen. Veel opdrachtgevers ervaren onze inbreng daarbij als verrijkend. We beoordelen bestekken en aannemingsovereenkomsten, verzorgen vooropnamens, voeren trillingsmetingen uit, ect. En omdat u risico’s beter kunt voorkomen dan afdekken, geven wij adviezen met betrekking tot inkoop en leveringsvoorwaarden en aannemingsovereenkomsten.

Zo bieden we een totaaloplossing en blijven we actief betrokken bij uw risicomanagement. Bij schade ondernemen we direct actie. We verwijzen u niet naar een verzekeringsmaatschappij, maar behartigen actief uw belangen. Veel van onze klanten zijn ronduit verrast door onze opstelling. Als specialisten in financiële oplossingen, ondersteunen we u als werkgever. Zo geven we advies op het gebied van werknemersverzekeringen en pensioenregelingen, collectief of individueel. Daarin betrekken we ook graag aanverwante zaken als employee benefits pakketten.

We zien – dat is de essentie – de uitdagingen van uw bedrijf. En daarom kunnen we u méér bieden. We laten u dat graag ervaren. Wat ons betreft, nodigt u ons uit voor een persoonlijke kennismaking. We zijn benieuwd naar uw uitdagingen.