Ons verhaal

Wie zijn wij

Bedrijven, (semi-)overheidsorganisaties en particulieren in heel Nederland werken samen met OBM Makelaars in Assurantiën. De ene klant kiest voor ons inzicht in zijn complexe risico’s. De andere klant waardeert vooral onze adequate, oplossingsgerichte aanpak. En wat geen klant zou willen missen, is het gemak van een dienstverlener die ontzorgt.

U ontmoet bij ons een gedreven team van 20 medewerkers. Klein genoeg om dichtbij u te staan, groot genoeg om diepgaande branche- en productkennis te waarborgen. Een solide partner die u helpt om kansen te verzilveren door risico’s te managen. We zijn gevestigd in Alkmaar. Uiteraard komen onze adviseurs graag naar u toe voor een persoonlijke kennismaking. Lees hieronder meer over ons.

Daarom OBM:

  •  Inventief

Bij ons geen standaard one size fits all product. Wij kijken naar de specifieke wensen en behoeften van uw bedrijf. Vervolgens zoeken we naar de productoplossingen die daarbij aansluiten. U verzekert zo alleen de risico’s die u niet wilt of kunt dragen. Samen kijken we naar de meest efficiënte product/marktcombinaties die voor u werken. Oplossingen met oog voor uw business. Maatwerk waar wij trots op zijn.

• Betrokken

Omdat we uw branche kennen, zien we de risico’s scherper en de oplossingen beter. Verzekeren is een samenwerking die vraagt om een betrokken partner. Een die uw belangen snapt. Maar ook een die doorvraagt. Wij willen alles weten van uw projecten en werkzaamheden. Pas dan kunnen we een passend advies te geven waar we 100% achter staan. Ons werk stopt niet bij het sluiten van een polis. Daarom hanteren we korte lijnen. Verandert er iets? Laat het ons direct weten. We zijn er voor u.

  •  Maatwerk

Echt maatwerk vereist dat je op alle markten kunt inkopen. Dat doen wij zowel provinciaal, beursmatig als via het volmachtkanaal. Volledig zelfstandig. Of het nu gaat om utiliteitsbouw, infrastructurele projecten, sloopwerken, sanering, transport of vastgoed, wij denken liever in oplossingen dan in claims. Met producten en diensten die uw risico’s helpen beperken, managen en verzekeren. Zodat u efficiënter kunt werken, zonder stapels papierwerk.

• Persoonlijk

U ontmoet bij ons een gedreven team van 20 medewerkers. Klein genoeg om dichtbij u te staan, groot genoeg om diepgaande branche- en productkennis te waarborgen.  Toegankelijk, ervaren in uw branche en bovenal klantgericht. We willen u en uw bedrijf echt leren kennen, inclusief alle details. Voor die persoonlijke, langdurige relatie. Zodat we uw belangen kunnen doorgronden en behartigen. En echt kunnen meedenken vanuit uw bedrijf.

 •  Doortastend

U en uw bedrijf krijgen bij OBM de aandacht die u verdient. We staan klaar om al uw vragen of wensen te beantwoorden. Mee te denken voor het beste resultaat. En maatwerk toe te passen waar nodig. Dat doen wij met oprechte interesse in uw bedrijf, niet eenmalig maar continu. U gaat immers een relatie aan met een verzekeringskantoor omdat u zeker wilt zijn. Zeker van uw risico’s en dekkingen, maar ook van een goede afwikkeling van schade. Daarvoor wilt u kunnen vertrouwen op een kantoor dat uw zaken gewoon goed regelt. En dat altijd verder zoekt naar nieuwe kansen om te verzilveren. Omdat wij weten wat er binnen uw organisatie speelt, kunnen wij de juiste stappen zetten. Een afwijzend standpunt van een verzekeraar? Een betrokken partij met andere belangen? Wij doen beroep op een polis die we zelf zorgvuldig hebben samengesteld voor uw bedrijf. 

De bovenstaande vijf punten vertelt veel over ons. OBM is volledig in Nederlandse privébezit. Dat maakt ons uniek in de huidige markt waarin de meeste kantoren van enige omvang van verzekeraars of private equity ondernemingen zijn. Wij zijn zelf ondernemer. En dat is prettig zakendoen, want wij kennen uw situatie. Ondernemen vraagt om het managen van risico’s, en daar hebben wij ons beroep van gemaakt. Van ondernemers voor ondernemers. Al sinds 1874.


  Neem gerust contact op