Werkwijze

Werkwijze

Bij OBM willen we alles weten over u en uw bedrijf. In een vertrouwensrelatie werkt dat natuurlijk twee kanten op. Openheid en transparantie vinden wij belangrijk. Zo weet u precies wat er gebeurt, waarom, en waar u aan toe bent. Hieronder ziet u een voorbeeld van een succesvolle werkwijze in de praktijk. Uiteraard houden we in de procedure rekening met uw wensen. Lees hier meer over onze werkwijze

Schade? Wij helpen bij de afwikkeling. Transparant, efficiënt en doortastend. Wij kunnen ook op continue basis uw (aannemings)overeenkomsten verzekeringstechnisch controleren.

Introductie

Elke samenwerking begint met een kop koffie en een kennismaking. We zijn geïnteresseerd in uw bedrijf, uw dromen en uw drijfveren. Anderzijds vertellen we hoe wij werken en hoe dat voor u in de praktijk eruit ziet. Zo bent u goed op de hoogte van onze werkwijze.

Inventarisatie

Vervolgens brengen we uw bedrijf en werkzaamheden uitgebreid in kaart. Daarvoor hebben we inzage nodig in de gegevens van de onderneming en de ondernemer(s). Denk daarbij aan algemene gegevens, ondernemingsvormen, personeelscontracten, onderaannemersovereenkomsten, leverancierscontracten, leveringsvoorwaarden, jaarverslagen, afspraken etc. Maar we horen ook graag uw bedrijfsplannen en dromen. Waar wilt u morgen staan?

Bemiddeling

Gaat u akkoord met ons advies? Dan realiseren wij uw verzekeringen en verzorgen alle contacten met de verzekeraars en de financiële instellingen.

Nazorg

Uw bedrijf is constant in beweging. Om uw verzekeringscontracten up-to-date te houden, dienen ze mee te bewegen. Voortdurend onderhoud aan uw verzekeringspakket is daarom cruciaal. Wij zijn uw betrokken partner die actief bouwt aan een langdurige relatie.

Welkom!

Goede match? De eerste stap is om ons als makelaar/intermediair aan te stellen. Zo kunnen wij u belangen direct behartigen en overleg voeren met verzekeraars.

Analyse

Nadat wij ons een goed beeld hebben gevormd van uw situatie en uw wensen, analyseren we uw gegevens. Hiermee maken wij een eerste selectie van mogelijke producten en oplossingen die passen bij uw situatie.

Advies

Op basis van de inventarisatie en de analyse komen wij uiteindelijk tot een concreet advies. Daarin geven wij aan welk product, in welke vorm, bij welke instelling en tegen welke condities naar ons oordeel goed past bij uw wensen en doelstellingen.

Zorg

Mocht u onverhoopt schade hebben of veroorzaken, dan zijn wij er voor u.

Doorlopende ontzorging

Schade? Wij helpen bij de afwikkeling. Transparant, efficiënt en doortastend. Wij kunnen ook op continue basis uw (aannemings)overeenkomsten verzekeringstechnisch controleren.