Werken bij OBM

Groei mee met OBM

OBM groeit als kool. Dus maken we als team van experts in bouwverzekeringen graag kennis met nieuwe collega’s. Ga voor stabiliteit, vakinhoudelijke uitdagingen en carrièreperspectieven. Groei mee met OBM.

Hoe goed wil je worden?

Het samenspel van vakkundige collega’s die weten wat er in de bouwwereld omgaat. Die het beste uit zichzelf halen. Dát is het succes van OBM. Functies en taken zitten niet in strakke kaders maar zijn voortdurend in ontwikkeling. Net als onze OBM’ers. We horen graag hoe goed je bent. En we horen nog liever hoe goed je wilt worden. Bekijk onze vacatures.

Hoeveel ruimte wil je hebben?

Bij OBM krijg je een vaste positie in een goed op elkaar ingespeeld team. Samen lopen we voorop in de verzekerings- en bouwwereld. Met een scala aan gespecialiseerde verzekeringsproducten. Ons speelveld is dynamisch, de lijnen zijn kort, de gezamenlijke doelen helder en realistisch. Wil je invloed hebben op je werk en loopbaan? Bij ons vind je wat je nodig hebt om het beste in jezelf aan te spreken. Bekijk ons aanbod.

Kom maar op!

Ben je toe aan stabiliteit, balans en betrokkenheid bij de bedrijfsvoering en processen? En heb je interesse in de bouwwereld en zakelijke verzekeringen? Dan zeggen we: kom maar op! We horen graag welke kennis en ervaring je meebrengt en wie je bent. Haal jij het maximale uit jezelf en je functie? Schep je plezier in samenwerken en heb je de ambitie om mee te bouwen aan een groeiende onderneming? Solliciteer of kom kennismaken.

Alkmaar

Accountmanager

Alkmaar

Schadebehandelaar Zakelijke risico's

Alkmaar

Functioneel Applicatiebeheerder