Specialisten

Als je van alles iets weet ben je een generalist. Onze relaties verdienen beter. Met een team van specialisten ontzorgen wij onze relaties die werkzaam zijn in de bouwsector. Hieronder een aantal specialisten uitgelicht.

Managing Owner/Director

Marcel Blaeke

Specialist Beroepsaansprakelijkheid & VGV Bouw

Marcel Blaeke drukt zijn stempel al meer dan dertig jaar op de onderscheidende OBM-strategie. Als managing owner, sinds 2000, zet hij in op beheerste groei, verleggen van grenzen als het gaat om specialistische kennis en innovatieve oplossingen, en slimme digitalisering van ondersteunende processen. Met als kenmerken: meedenken en meebewegen met de bouwwereld en bouwen aan duurzame relaties. Marcel hecht waarde aan vertrouwen en wederkerigheid en is scherp op zowel risico’s als kansen.

“Waarom het realiseren van verzekeringsproducten me mateloos blijft boeien? Omdat de uitdagingen van onze klanten en hun projecten boeiend zijn. Want ons bestaansrecht is dat we altijd willen excelleren in het creëren van oplossingen voor complexe risico’s. Daarbij kijken we letterlijk over grenzen heen. Niet alleen over de grenzen van wat ‘gebruikelijk’ is, maar ook over landsgrenzen. Als specialistische ondernemers brengen we de beste opties van de internationale verzekeringsmarkt in kaart. Zodat we unieke, klantspecifieke producten kunnen samenstellen met de best haalbare balans in zekerheid en betaalbaarheid.”

Head of Claims & Client Services

Marlou Onderdijk

Specialist Aansprakelijkheid voor bedrijven (AVB) Bouw

Marlou Onderdijk zet zich al meer dan tien jaar in als betrouwbaar aanspreekpunt voor onze relaties. Ontzorgen is voor haar geen modebegrip maar een kernwaarde in haar klantcontacten. Naast haar diepgaande kennis van aan bouwprojecten gerelateerde aansprakelijkheidsverzekeringen, bewijst Marlou keer op keer haar grote waarde bij het managen van claims. Ze is juridisch onderlegd, goed geïnformeerd, oordeelkundig en realistisch.

“OBM staat voor inventieve verzekeringsoplossingen voor de bouwwereld. We gaan de diepte in. Juist die dynamiek maakt mijn werk boeiend. Ik ondersteun klanten bij het in kaart brengen van aansprakelijkheidsrisico’s en het bijbehorende risicomanagement. In onze maatadviezen over contractvoorwaarden, preventie en risicoafdekking ligt de focus op het minimaliseren van de risico’s Ik denk graag mee over het voorkomen van claims. Die zijn niet voor 100% uitsluiten, maar door snel te schakelen in ons uitgebreide verzekeringsnetwerk weten onze relaties waar ze aan toe zijn.”

Account Executive

Pieter Leijen

Specialist Construction Allrisk (CAR) Bouw

Pieter Leijen is ruim 25 jaar als adviseur verbonden aan onze organisatie. Hij voorziet onze relaties van informatie op maat voor gedegen besluitvorming over een passende CAR-verzekering (Construction Allrisk) voor alle denkbare bouw- en constructieprojecten. En hij weet altijd een weg te vinden om de juiste verzekering bij de juiste partij onder te brengen. Pieter kent zijn klanten en dossiers, is scherp op de details, en graaft door tot hij de ultieme oplossing kan leveren.

“Ik ga graag met klanten in gesprek omdat ik weet dat we als OBM het verschil kunnen maken. We kennen de bouwsector, we zijn thuis in de specialistische verzekeringsmarkt. Door onze expertise weten we haarfijn de vinger te leggen op specifieke risico’s die extra aandacht en creativiteit vereisen. Hoe gecompliceerd het risicoprofiel van een project ook is, we stellen een polis samen die een solide fundament biedt voor continuïteit.”